Overstappen

Posted on : maart 22, 2015 | post in : Verzekeringen |Leave a reply |

Overstappen van zorgverzekering
Er zijn elk jaar vele mogelijkheden om te veranderen van energieaanbieder en zorgverzekering. en we worden dan ook elk jaar wel overdondert door vele reclame via Tv, internet of gewoon via de post. De aanbieders verzinnen zo goed als elk jaar wel een unieke actie met de meest vreemde soorten van aanbiedingen. Een gratis iPad, 3 maanden gratis stroom , een mooie thermostaat. je kunt het zo gek niet bedenken of de aanbieding is er wel.

Nu kan het zich natuurlijk ook wel lonen om eens goed de tarieven van de verschillende energie of zorgaanbieders onder een vergrootglas te leggen, want er zijn ook talloze verschillen, bij de energieaanbieders kun je gaan kiezen tussen vaste prijzen voor drie jaar, een tarief voor gewoon 1 jaar, groene stroom en ga zo maar door.

Bij de zorgaanbieders blijft het een ingewikkeld verhaal, wie gaat nu eens echt de kleine lettertjes lezen, vaak zijn we aangewezen op vreemde hulp, meestal via het internet. De zorg in nederland is nu eenmaal niet de makkelijkste verzekering, de ene zorgverzekering betaald een behandeling wel en de andere weer niet, het blijft een kwestie van zeer goed lezen en informeren. Er zijn momenteel zeer veel vergelijkingssites, maar laat je ook niet door deze bedonderen, sites zoals independer zijn 100% eigendom van Achmea, dan komt meteen de vraag op hoe onafhankelijk is deze website dan.

Gerelateerd artikel

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *