Geld lenen zonder bkr – minilening aanvragen

Posted on : maart 21, 2015 | post in : Lenen |Leave a reply |

Snel een minilening aanvragen zonder bkr controle

Wilt u een klein bedrag lenen en heeft u snel tijdelijk geld nodig?
Nederlandse consumenten voelen de financiële crisis.
Hoewel de economie langzaam weer aantrekt zijn er dagelijks nog steeds veel mensen die tijdelijk even geen geld hebben, maar dit wel hard nodig hebben. Of wilt u iets kopen maar heeft u het geld op dit moment nog niet, maar krijgt u dit binnenkort wel op uw rekening. Een minilening is op dat moment handig. Let er dan wel op dat u het bedrag wel terug moet betalen met rente. Kijk van te voren of dat geen probleem voor u is. Op klein bedrag lenen vind u een overzicht van de beste minilening krediet verstrekkers. Let hierbij wel op dat geld lenen in de meeste gevallen niet goedkoop is. U kunt wel goedkoop lenen, maar dan moet u iemand kennen die garant voor u wilt staan. Heeft u dit niet, dan betaalt u veel extra kosten. Een minilening aanvragen kan vanaf 100 euro tot 800 euro.

Geld lenen binnen 10 minuten op uw rekening

Het is dan fijn dat het geld binnen enkele minuten op uw bankrekening staat en niet dat u daar een paar dagen op moet wachten. Van de leningverstrekkers die wij vermelden op onze website krijgt u binnen enkele minuten bericht. Nadat u het geld op uw bankrekening heeft ontvangen betaalt u  vervolgens het bedrag met rente terug binnen 15, 30 of 45 dagen.

Geld lenen zonder bkr controle

Een minikrediet (ook wel flitskrediet genoemd) heeft nog een ander voordeel, namelijk dat de kredietverstrekker geen bkr check doet.
U kunt dus geld lenen zonder bkr controle.
Ook wanneer u dus een negatieve bkr registratie heeft, kunt u een minilening aanvragen.
Geld lenen zonder bkr controle is vaak alleen mogelijk bij minikrediet verstrekkers. Voor een grote lening van 1000+ zijn krediet verstrekkers sowieso verplicht uw inkomen te toetsen bij het bkr.
Wilt u dus geld lenen zonder bkr, neem dan even een kijkje op kleinbedraglenen.net.

Gerelateerd artikel

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *