Meer geld verdienen met je site of shop

Posted on : mei 19, 2015 | post in : Bijverdienen |Leave a reply |

Meer geld verdienen met je website of webshop? Dan volgt hier een tip.

Nagenoeg elk bedrijf heeft een Facebook pagina. Deze Facebook pagina kan je maken of breken. De consument van tegenwoordig kan eenvoudig kijken en vergelijken. Uit eindelijk blijven er een paar aanbieders over welke interessant overkomen. Vervolgens wordt gekeken naar de betrouwbaarheid van de onderneming en daar kan Facebook voor gebruikt worden. Heb je een Facebook pagina met een hoop Likes en je concurrent niet dan is de keuze voor een consument snel gemaakt. De gene met de meeste Likes komt betrouwbaarder over en zal de klant daardoor sneller binnenhalen.

Voorbeeld

Projecteer dit maar eens op jezelf. Stel jij wilt een product hebben van laat zeggen rond de 50 Euro. De ene aanbieder heeft het voor 50,- Euro met een Facebookpagina met 112 likes, de andere aanbieder biedt dit voor 53,95 Euro aan en heeft een Facebook pagina met 2215 likes. Waar zou jij het product kopen. Er even vanuit gaan dat de overige voorwaarden waaronder verzending gelijk zijn.

Meer betrouwbaarheid

Een Facebook pagina met meer Likes komt betrouwbaarder over waardoor klanten sneller geneigd zijn om iets af te nemen. Een beginnen bedrijf wilt niet meteen zeggen dat ze amateurs zijn en rommel verkopen. Maar als ze een Facebook pagina hebben met 66 vind-ik-leuks komen ze meteen over als starter waar jij je geld niet meteen naar toe zou brengen.

Facebook Likes Kopen

Facebook Likes kopen is een eenvoudige en snelle manier om je pagina een stuk overtuigender te maken. Dit kan veilig zonder dat je enig risico loopt. Hoe denk jij dat de concurrent aan zijn of haar Likes is gekomen? Vooral als je nog maar weinig Likes hebt zal het des te moeilijker zijn om er op een natuurlijke manier een hoop bij te krijgen. Mensen zijn kudde dieren en volgen elkaar. Een pagina met veel Likes zal daardoor ook sneller meer volgers aantrekken omdat mensen mee willen doen.

Meer likes = meer omzet

Veel Likes kan je dus ook meer klanten en meer omzet opleveren. Wil je snel geld verdienen dan is investeren in je Facebook pagina geen gek idee. Er wordt tegenwoordig veel gedeeld op Social Media en zonder dat je er erg in hebt kan jouw bericht bij een potentiële klant terecht komen. Wil jij dat deze klant voor jou kiest? Onderneem dan nu actie en koop Facebook Likes.

Gerelateerd artikel

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *